Splićanka iznenada ostavila dečka, a onda ga molila da mu se vrati nakon što je zaradio 1,050,000 kn za 4 mjeseca

Split, 


Život Zorana Jozića je bio uzdrman nizom nesretnih i potresnih događaja. Sve dok nije slučajno naletio na MyCashProfessor sustav uz koji je zaradio 1,050,000 kn u samo 4 mjeseca. Sad ga njegova bivša djevojka preklinje da mu se vrati.

Nesretno zaljubljeni Splićanin, kojeg je djevojka iznenada šutnula nakon pet godina veze, surfajući netom je naletio na ponudu koju nije mogao odbiti. Nabavio je vodič koji je detaljno objasnio sustav kako postati milijunašem u samo 4 mjeseca. Kada je Zoran prvi put čuo za MyCashProfessor pomislio je da je u pitanju još jedna prijevara na internetu. Ali nakon testiranja od samo 4 dana, zaradio je skoro 25,000 kn. Tada je znao da mu se život preko noći promijenio….

Zoran Jozić, 31, iz Splita je upravo bio izgubio posao. Nad glavom mu je visio dug od 14,400 kn na kreditnoj kartici koji nije mogao vratiti. Upravo kad je pomislio da situacija ne može biti gora, njegova voljena djevojka Anita ga je odlučila ostaviti.

Anita priznaje: „Njegov manjak motivacije me ubijao. Zoran je bio sladak dečko, ali ja sam se s njim previše zavukla. Sve moje prijateljice su mi govorile da sam luda što sam s njim. Savjetovale su me da nađem nekog tko će voditi brigu o meni. Nekog tko je financijski neovisan i tko će me voditi kroz život. Za Zorana to nikad ne bih mogla reći - da je takav čovjek! Dapače, ja sam ga stalno vukla za sobom!“

Ono što Anita nije znala je da će se Zoranov život ubrzo dramatično promijeniti. Naime, Zoran je odlučio isprobati sustav koji je pronašao. Nakon samo 3 dana, provjerio je online svoj status i vidio da je zaradio blizu 25,000 kn. Još bolje, novac je nastavio pristizati, sve više i više.

„Nakon 4 mjeseca konačno sam otkrio obitelji i prijateljima da sam postao milijunaš. Mnogi su pomislili da buncam, sve dok me nisu vidjeli da dolazim na obiteljsko okupljanje u novom Audiju!

Jednostavno nisam mogao opisati kako se osjećam. Nisam mogao vjerovati da sam upravo zaradio toliko novaca. I to sve zahvaljujući MyCashProfessor sustavu. Život mi je otišao k vragu i ovo je bilo upravo ono što sam trebao da me vrati na pravi kolosijek. Bog je definitivno bio na mojoj strani. Toliko sam sretan što sam iskoristio prigodu i postao članom dok je još uvijek bilo mjesta“, priznao je Zoran opisujući svoju reakciju na iznenadno bogaćenje.

Ova priča je ubrzo osvanula na jednom lokalnom portalu. Anita, koja redovito posjećuje isti portal, bila je šokirana kad je vidjela Zoranovu sliku. Nakon što je pročitala što mu se dogodilo, njeni osjećaji prema Zoranu su se brzo promijenili. „Počela me je zvati, slati poruke, e-mailove. Govori da bismo trebali ponovo pokušati i da misli da možemo uspjeti. Još dodaje da me i dalje voli, da joj nedostajem, da ne može zamisliti život bez mene“, dodaje Zoran.

Zoran je trenutno i dalje sam. Anita i dalje pokušava obnoviti njihovu vezu.


Tko je sljedeći milijunaš? Nadamo se netko od naših dragih čitatelja! Preporučujemo ti da isprobaš. Sve što trebaš je posjetiti ovaj link na MyCashProfessor sustav. Napomena: Ovo je ograničena ponuda, danas su dostupna još samo 4 mjesta.

Saznaj više

Tagovi:
brza zarada
keš
brzi keš
laka zarada
online profit
milijunaš
obogati se
Vaši komentari
 • MagicWord -

  Gdje je ovo bilo prije nekoliko godina da se ne uvaljujem u kredite: ) Ali ajde dobro, bolje ikad nego nikad

  1
  4
 • Andrijana K. -

  Ovo je fantastično! Nakon svih tih online prijevara, bilo je teško naći pravi sustav. Hvala za info…

  0
  7
 • Hrvoje -

  Svaka čast majstore! Neka si joj dao nogu! Bolje nije ni zaslužila!

  2
  9
 • Kata A. -

  I nije da znaš!!! Mogu mislit kako joj je sad, sav taj novac a nje nema:)

  0
  3
 • Superman -

  Startao jučer. Eh da dočekam da više ne moram na posao u onaj glupi ured i da gledam njušku od onog šefa!

  0
  8
 • Suzana -

  Drugi tjedan a na računu već 46,000 kunića! Definitivno najbolja odluka u dugo, dugo vremena. Hvala vam od srca što ste mi omogućili ovu izvanrednu prigodu da zaradim dodatni novac od kuće. Zahvaljujući njemu, moj život se okrenuo za 360 stupanja! Hvala još jednom

  0
  7
 • Stipe P. -

  Za par dana zaradio 6,500 kn. Šta kažete - nije loše za početnika!!!

  0
  9
 • Nikola M. -

  Ako budem mogao biti svoj gazda, pa to bi bilo sjajno! Ništa ljepše već kad sam sebi određuješ kad ćeš raditi!

  0
  8
 • Zorana R. -

  Mislila sam da sam nasjela opet i da ću na kraju zaplakati zbog ovoga…Ali nakon nekoliko dana kad sam dobila prvu uplatu od 19,654 kn počela sam plakati od sreće!

  0
  9
 • Krunoslav H. -

  Imam iskustva u investiranju i ulažem već puno godina, Ali ovako što još nisam vidio i doživio. Toliko jednostavno a učinkovito!

  0
  5
 • Ordinaryboy -

  Slažem se. Uvijek su me bunili te investicije, portfolia, čuda, analize. Za razliku od tih kompliciranih stvari, ovaj sustav može svatko koristiti!

  0
  7
 • Ines K. -

  Da mi je netko rekao prije pola godine da ću zaraditi od kuće skoro 350000 kn rekla bih mu da je lud!

  0
  4